Opskrifter m.m

Link til forskellige opskrifter m.m

På denne side finder du link til forskellige opskrifter, historie, oprindelse og anvendelse af forskellige grønsager og frugt m.m.

Utraditionelle

Opskrifter med blomster, vilde planter og bær, som ikke normalt indgår i den daglige madlavning.

Se dem HER

Krydderurter

Krydderurter er gode smagsforstærker i madlavningen, Vi bruger dem måske for lidt, så se nogle forslag.

Se dem HER

Salater

En salat er altid en god ting at severe til maden, så man kan få lidt vitaminer og mineraler. Der er også mange der bedre kan lide rå grønsager end de kogte, især børn.

Se dem HER

Syltning

Forlæng sommerens sæson af frugt og grønsager ind i efteråret og vinteren ved hjælp af syltning. Der er flere måder at sylte på.

Se det HER

Is

Hjemmelavet is er spændende at lave, man kan fylde mange forskellige ting i til en god og anderledes smag end dem man køber.

Se dem HER

Deserter

Jeg syntes det er en udsøgt fornøjelse at byde gæster på desset, og jeg kan også godt lide udfordringen i at lave dem. Og de bliver altid spist for jeg har en mand der elsker søde sager.

Se dem HER

Konfekt

Det er en stor udfordring at lave konfekt, og heller ikke billigt, men det er det bedste købekonfekt nu heller ikke. Men smagen er langt bedre og man ved hvad der kommet i så langt sundere tror jeg det også er.

Se mere HER

Krydderier

Lidt historie og oprindelse af forskellige krydderier.

Læs mere Her

Brød

Jeg bager altid mit brød selv, det er både billigere, smager bedre og giver en bede mætheds fornemmelse, Her er mine favorit opskrifter.

Se dem HER

Kager

Kageopskrifter kan man jo finde overalt, især de mest velkendte, jeg har derfor valgt nogle som man ikke ser så tit på kagebordet og måske giver en anderledes smagsoplevelse

Se dem HER

Kager med frugt

Jeg kan rigtig godt lide kager og tærter med frugt, de er friske og knap så søde som så mange andre kager. De kan også bruges som deserter med lidt flødeskum eller creme fraiche på.

Se dem HER

Grønsager

Lidt om historie og oprindelse af forskellig grønsager

Læs mere Her