Nordens Psp

En side med lidt af hvert

Hvad er Nordens Psp

Det er et lukket forum hvor medlemmerne deler og viser hinanden den grafik de laver med programmet Paint shop pro og oftest har lavet efter opgaver og udfordringer i gruppen.Har du lyst til at lave nogle tutorials som er skrevet på dansk og få en Award for hver 25 du laver, så kontakt mig.

Andet om Nordens Psp

Nordens Psp forum

Hvis du er interesseret i psp og kunne tænke dig at være med i Nordens Psp kan du tilmelde dig på understående link. Du skal have kendskab til programmet men behøver ikke at være øvet. . Der er hver uge tutorials, opgaver og udfordringer som du kan deltage i hvis du har lyst og overskud, Men alt er frivilligt og det koster ikke noget at deltage.

 learn more

Medlemmer i Nordens Psp

De fleste medlemmer i Nordens Psp har deres egne hjemmesider som bestemt er et besøg værd. Og flere af dem skriver deres egne psp tutorials som, du lige som mine er velkommen til at prøve.
Så tag en rundtur på siderne, der skal nok være en del af interesse. De vil sikkert også lige som jeg blive glade for en hilsen i deres gæstebog.
Du finder listen med medlemmerne ved at trykke på linket.

 learn more

Medlemmerns hilsner

Medlemmerne i Nordens Psp sender af og til forskellige hilsner til hinanden,
Det kan være fødselsdags hilsner eller hilsner ved højtider m. m Det er som alt andet i Nordens Psp helt frivilligt om man har lyst til at sende en hilsen. Ved at trykke på linket kan du se hvad medlemmerne har lavet til Nordens Psp og så selvfølgelig også til mig som administrator.

 learn more

Copyright

Alle billeder er lavet i Paint shop pro 
af
Jytte Edsbjerg Holst

Contact form will be displayed here. To activate it you have to click this area and set the shortcode parameter in Customizer.